NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Dampkap waar rek op zit

Dampkap waar rek op zit

De keuken is de plek in huis waar efficiëntie en design geslaagd samensmelten, soms op de meest onverwachte manieren. Heer en keukenmeester Franke haalde inspiratie uit de restaurantwereld en gaf een eigen twist aan de functionele eilanddampkamp. Het nieuwe Mythos T-Shelf-model combineert het praktische van een professionele keuken met kwaliteitsvol design in een industrieel getint jasje, voor een krachtige eyecatcher die het hart van de woning naar een nieuwe dimensie voert.

Design en finesse …

De statige constructie van de Mythos T-Shelf krijgt een zachtere afwerking door de glazen leggers met getemperde finish. Het geheel is een elegante maar gestructureerde symmetrie die met zijn mat zwarte afwerking een hoogwaardige designtoets geeft aan ieder kookeiland. De geïntegreerde schapjes hinten bovendien naar de professionele restaurantkeuken en zijn praktisch organisatievermogen, volledig in te vullen naar eigen smaak en inzicht. Stal je mooiste wijnglazen uit of breng leven in de ruimte met een groene kamerplant of zelfgekweekte kruidencollectie. Of misschien heb je wel een straffe verzameling kookboeken om mee te pronken? Ten slotte zorgen de ingebouwde LED-lichtbalken met gemoedelijke dimfunctie voor de juiste sfeer, op ieder moment van de dag.

Meets krachtige functionaliteit

Een doorgewinterde chef kent en begrijpt het belang van efficiëntie in de keuken en hoe het kan bijdragen aan een fijne restaurantervaring. Franke goot deze kunde en wijsheid mee in de Mythos T-Shelf-dampkap, voor een vakkundig kookmoment in eigen huis. Het symmetrische 360°-ontwerp is niet alleen mooi om naar te kijken, het is ook bijzonder handig en vanuit iedere hoek bereikbaar. De sterke ingebouwde Sound Pro-ventilator van het model zorgt bovendien voor geurvrije rust en ongestoorde stilte tijdens gezellige kooksessies. Daarnaast werden de slimme bediening en andere nuttigheden (als de vetfilters) opnieuw naadloos geïntegreerd in het design: efficiënte esthetiek ten top!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details