NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Dampkap praat met kookplaat

Dampkap praat met kookplaat

Slimme toestellen doen meer en meer hun intrede in de keuken. Ook Whirlpool trekt de kaart van de connectiviteit. De nieuwe W11 collectie bestaat uit toestellen die een nieuw design kregen én aangestuurd worden met behulp van bijvoorbeeld een smartphone. 

Centraal in het verhaal staat de 6th SENSELiveApp. Toestellen sturen vanop afstand zoals de oven voorverwarmen, een recept opvragen, meldingen ontvangen van de toestellen wannneer een gerecht klaar is, … Het gebeurt allemaal met de app. De connectiviteit bij de W11 toestellen gaat verder dan dat. De apparaten communiceren onderling. Zo kunnen bijvoorbeeld de dampkap en de kookplaat met elkaar “praten” waardoor de afzuigkracht van de dampkap automatisch het kookproces op de kookplaat volgt. 

Swipen op de kookplaat.

 

Opvallende nieuwigheid bij de inbouwtoestellen van de W11 collectie: de MySmartDisplay. Dit touchscreen met kleurenscherm begeleidt elke gebruiker intuïtief doorheen elk kookproces. Voorgeprogrammeerde gerechten, praktische tips en optimale kookparameters, gepersonaliseerde suggesties met de mogelijkheid favorieten te bewaren. Het display zorgt voor handige bijstand. 

Het kleurendisplay vinden we ook bij de nieuwe inductiekookplaat van de collectie. De instructies zijn dan vlakbij de plaats waar het werk gebeurt. Simpelweg swipen doorheen de pagina’s zonder dat je elders in de keuken moet gaan zoeken. Bijkomende handigheid van de inductiekookplaat: het oppervlak is volledig flexibel te gebruiken. Zet de potten en pannen eender waar op het oppervlak en de geïntegreerde automatische detectie creëert meteen tot acht verschillende kookzones.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details