NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Breng kleur met inox
Combineer een werkblad in Wheathered Copper met een ingelaste koperen spoelbak en pvd kraan voor een trendy ton sur ton effect.

Breng kleur met inox

Jawel, je leest het goed: breng kleur met inox. Het materiaal dat al jarenlang gekend staat als onderhoudsarm, hygiënisch, hittebestendig en, ongeacht de afwerking, onmiskenbaar grijs biedt vandaag opvallend nieuwe esthetische mogelijkheden. Ourea komt namelijk met een uniek gekleurd inox op de markt. Een mooie toevoeging aan het gamma pvd kranen en spoelbakken.

Ourea, dat vooral gekend staat als groothandel in keukenaccessoires, heeft inmiddels al drie jaar een afdeling gespecialiseerd in stalen en inox maatwerk. Daar worden onder meer stalen frames, tafelonderstellen en inox werkbladen naar wens geproduceerd. Esthetische mogelijkheden waren er dan ook al te over, met keuze uit ronde of rechthoekige buizen, geborsteld inox of gepoederlakt staal, opvallende poten of net een onzichtbaar frame. Met de introductie van werkbladen in gekleurd inox worden die mogelijkheden nu nog verder, en vooral in ongeziene richting, uitgebreid.

Didier Smetryns is verantwoordelijk voor het stalen en inox maatwerk bij Ourea.

Vier kleuren

Het gekleurd inox is beschikbaar in twee plaatdiktes – 2 en 4 millimeter – en vier kleuren. Haze is een eerder witte kleur voor een modern en gebalanceerd resultaat, het zwarte Shimmer oogt veeleer stoer en de kleuren Brass Brown – verroest staal – en Wheathered Copper – licht koper – doen denken aan de nog steeds erg populaire pvd kleuren in het kraanwerk. 

Door het productieprocédé, waarbij het blad warmgewalst wordt, heeft het oppervlak een mat uiterlijk en ruwe structuur en hebben de kleuren zelf een levendig patroon. Elke plaat is bijgevolg volledig uniek. Zonder, uiteraard, aan de kenmerkende eigenschappen van inox – duurzaam, hygiënisch, onderhoudsvriendelijk, vocht- en hittebestendig, … – in te boeten.

Ton sur ton of net contrast?

Het gekleurd inox laat zich op talrijke manieren in de keuken inwerken. Combineer bijvoorbeeld een werkblad in Wheathered Copper met een ingelaste koperen spoelbak en pvd kraan voor een trendy ton sur ton effect, creëer een robuuste sfeer met Shimmer en zwarte accessoires of ga net op zoek naar tijdloos contrast door de combinatie van diezelfde zwarte accessoires met het lichte Haze.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details