Platform over design en techniek in de keukenbranche
Overig

Blum connects: de digitale Interzum-ervaring

REVEGO

3 juni 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Net als anders stond Blum te popelen om het grote publiek te laten kennismaken met hun laatste nieuwe producten en innovaties. Dat ging dit jaar helaas niet in de grote beurshallen in Keulen. Daarom gooide de Oostenrijkse fabrikant het over een heel andere, digitale boeg. Met Blum Connects brachten ze Keulen dichterbij dan ooit tevoren en lieten ze iedereen kennismaken met hun productplannen voor de komende jaren.

Digitale beurservaring

Om al die nieuwigheden in beeld te brengen en in de beste omstandigheden te kunnen tonen aan hun klanten en contacten, werd er in Voralberg wél een echte beursstand opgebouwd. Bezoekers konden ze helaas niet ontvangen, maar het was wel het ideale decor om bezoekers van de beurswebsite digitaal te ontvangen en alle nieuwe producten te tonen aan de geïnteresseerden.

Van Hoecke, de verdeler van Blum-producten in de Benelux, nam zijn klanten mee op sleeptouw doorheen deze (digitale) beurservaring. “Op een beurs staat het rechtstreekse contact met onze klanten centraal”, vertelt CEO Peter Van Hoecke. “We vinden het dan ook enorm jammer dat we dat al meer dan een jaar hebben moeten missen. Blum Connects gaf ons de kans om nieuwigheden en innovaties wel rechtstreeks te kunnen voorstellen en opnieuw in dialoog te gaan met onze klanten.”

Nieuwe mogelijkheden

Dat ze heel wat te tonen hadden, blijkt meteen als je het lijstje met nieuwigheden voor de komende jaren overloopt. Eén van dé blikvangers daarbij is ongetwijfeld REVEGO, de oplossing voor flexibel ruimtegebruik die nieuwe mogelijkheden zal scheppen in de interieurwereld. Dat nieuwe pocketsysteem zal het immers mogelijk maken om in een handomdraai een thuiskantoor, een keukenzone of zelfs een heel woongedeelte te laten verdwijnen of verschijnen.

Blum is natuurlijk al jaren bekend als de koploper op het gebied van boxsystemen. Met MERIVOBOX voegen ze een nieuw ladesysteem toe aan hun gamma. Kenmerkend is de rechte binnenzijde in combinatie met een designlijntje aan de buitenkant. Maar wat vooral opvalt is het gemak om een breed gamma aan lades te creëren met slechts enkele componenten.
Daarnaast worden voor LEGRABOX de designmogelijkheden uitgebreid: nieuwe kleuren, structuren, bedrukkingen, … én de mogelijkheid om de binnen- en de buitenzijde van de lade een andere kleur en uitzicht te geven. Zo krijgt u nog meer mogelijkheden om uw meubels te personaliseren.

Bij de AVENTOS-familie, het klapdeurengamma, staan er de komende jaren verschillende wijzigingen op het programma, een eerste stap daarin is het aanpassen van de afdekkappen die met hun strak design perfect passen in moderne interieurs. Later zullen, in navolging van de AVENTOS HK top, ook de andere systemen van deze productgroep (AVENTOS HS/ HL/ HF) in een topversie uitgevoerd worden. Maar het is vooral de AVENTOS HKi die in het oog springt. Onder het motto: hoe onopvallender en ruimtebesparender meubelbeslag is, hoe beter zal deze set naadloos in de zijkant van de kast geïntegreerd kunnen worden.

Benieuwd om al deze nieuwigheden met eigen ogen te (her)ontdekken? U kan hiervoor nog steeds terecht om www.blum.com/connects.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details