NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Bijzondere douche-ervaring, ook in kleine badkamers
De hansgrohe Pulsify S 1 jet-hoofddouche, hier in eigentijdse Matt Black uitvoering.

Bijzondere douche-ervaring, ook in kleine badkamers

Met nu al drie designawards op het palmares zal het Pulsify S-douchesysteem, nieuw van hansgrohe, sowieso een designminnend publiek weten te bekoren. Bovendien staat deze reeks, met diverse hand- en hoofddouches, garant voor een verkwikkende of juist ontspannende douche-ervaring dankzij de diverse straalsoorten. De hoofddouche, stijlvol vormgegeven, past met zijn compacte afmeting van 26 centimeter zowel in de grote familiebadkamers al kleine douchekamers en is beschikbaar voor elk budget. 

Het vlakke profiel van de douchestang zet het design kracht bij en biedt meer veilige bewegingsruimte tijdens het douchen.

Na een iF Design Award 2021 en een reddot Award Winner 2021 mag hansgrohe de prijzenplank verder aanvullen met een German Design Award special 2022. Prijsbeest van dienst: het Pulsify S-douchesysteem dat een antwoord biedt op de vraag naar meer individueel design en wellness in de badkamer, ook als die eerder beperkt is in oppervlakte. Verkrijgbaar in drie oppervlakteafwerkingen – Chrome, Matt Black en Matt White – die de puntjes op de i zetten van de eigentijdse badkamer met cachet.

De hoek van de hoofddouche is verstelbaar dankzij het kogelgewricht.

PowderRain-technologie en andere straalsoorten

Afhankelijk van de gewenste straalsoorten is de hansgrohe Pulsify S 3 jet-handdouche verkrijgbaar in twee varianten. Deze zijn beide sowieso uitgerust met de PowderRain-technologie – met microfijne druppels die zijdezacht aanvoelen – en de IntenseRain-straalsoort. Naargelang de gekozen variant, worden deze twee sproeistanden aangevuld met een ontspannende massagedouche of juist een activerende mono douchestraal. Wisselen tussen de drie straalsoorten gebeurt heel eenvoudig door een druk op de Select-knop. De Pulsify S 1 jet-hoofddouche, voorzien van een kogelgewricht en dus met verstelbare hoek, is op zijn beurt standaard uitgerust met de PowderRain-straal. Zowel de hand- als hoofddouche zijn trouwens ook beschikbaar in een EcoSmart-uitvoering voor aanzienlijk lager waterverbruik. Zo heeft de Pulsify-hoofddouche met EcoSmart een verbruik van maximaal negen liter per minuut. De EcoSmart-versie van de Pulsify-handdouche en de kleinere 1 jet hoofddouche van 10 centimeter hebben zelfs een maximaal verbruik van slechts zes liter per minuut. Door de slimme FastDrain techniek druppelt de hoofddouche ook veel minder lang na. Design, welzijn, comfort en duurzaamheid vernuftig gecombineerd. 

Eenvoudig wisselen tussen de drie straalsoorten met de Select-knop.

Praktisch en veilig

Het hansgrohe Pulsify-douchesysteem bestaat uit een handdouche en/of hoofddouche en een ShowerTablet Select-thermostaat. In deze ShowerTablet-thermostaat zijn niet alleen de bedieningselementen voor temperatuur en watervolume geïntegreerd, het ruim 40 centimeter lange opbouwelement doet tegelijk dienst als handige legplank voor douchegels en shampoos. Ook hier worden vorm en functie op een vernuftige en stijlvolle manier gecombineerd. Het vlakke profiel van de douchestang is daarnaast subtiel en vergroot de veilige bewegingsruimte tijdens het douchen. Door een intelligente waterstroom binnenin de thermostaat, waarbij het koude water binnenin gericht langs het oppervlak wordt geleid,  blijft de behuizing van de kraan aangenaam koel. Zo wordt pijnlijk contact met hete oppervlakken resoluut vermeden. Tot slot is deze ShowerTablet Select ook apart beschikbaar voor het bad en de douche. Nieuw is de zwenkbare uitloop van de badthermostaat, voor nog meer comfort in het bad. Voor een stijlvol totaalplaatje dat klopt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details