NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
berbel wint Red Dot Award 2022 met Downline Infinity – kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem

berbel wint Red Dot Award 2022 met Downline Infinity – kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem

De beste materialen, innovatieve technologie en ‘Made in Germany- expertise’ komen samen in de berbel fabriek in Rheine, Westfalen. Sinds 2001 ontwikkelt, produceert en verkoopt berbel afzuigsystemen, die de afgelopen jaren al meerdere malen in de prijzen zijn gevallen. Voor het uitstekende design en de uitmuntende functionaliteit van haar nieuwste inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging – de Downline Infinity – ontvangt berbel nu de Red Dot Product Design Award 2022. Het is de derde award op rij voor de nieuwe Downline Infinity en berbel is bijzonder trots met het winnen van deze award. De Red Dot – best of the best wordt toegekend aan baanbrekend design en is de hoogste onderscheiding in de branche. Eerder wist berbel met de nieuwe inductiekookplaat ook de Iconic Award 2022 en de Kitchen Innovation Award 2022 in de wacht te slepen. “De Downline Infinity is de perfecte oplossing voor kookliefhebbers, die zich in alle opzichten in de keuken willen ontwikkelen. Met een extra grote kookplaat, intuïtieve bediening en onze innovatieve ideeën ten aanzien van kookafzuiging is de basis gelegd voor meer creativiteit in de keuken,” aldus Karl von Bodelschwingh, CEO berbel.

Met een breedte van 900 mm en een diepte van 550 mm is de Downline Infinity ideaal voor grote pannen. Daarnaast biedt de Infinity de beste luchtzuivering, direct bij de kookplaat. Op aanvraag is de kookplaatafzuiging verkrijgbaar met een zelfreinigend permalyt® filter. Ook is, naast de intuïtieve touch- bediening, een draaiknopbediening mogelijk. Beiden zorgen voor veel plezier. Individuele instellingen zorgen ervoor, dat er ontspannen gekookt kan worden met een geslaagd gerecht als resultaat: het display op de kookplaat toont namelijk alleen, wat er op dat moment op de kookplaat gebeurt. “Deze nieuwe inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is een grote wens geweest. Dat we nu met de Downline Infinity ook nog een Red Dot – best of the best hebben gewonnen, vervult me met trots,” vertelt Von Bodelschwingh.

De Downline Infinity heeft een modern en elegant design en is een echte blikvanger in de keuken. De strakke lijnen en het elegante oppervlak passen perfect in elk keukenontwerp en zijn ideaal voor inbouw in het kookeiland.

De Infinity is uitgerust met een krachtig en energiezuinig ventilatieconcept. Eén enkele ventilator en een aerodynamische afscheidingsunit zorgen voor constante zuigkracht – natuurlijk met behulp van het revolutionaire berbel-principe: afzuigtechnologie zonder vetfilter. Via het instroomrooster met schuin geplaatste geleiders worden geurtjes en dampen betrouwbaar afgezogen. Hiermee biedt berbel gepatenteerde techniek op het hoogste niveau.

De uitreiking van de Red Dot Award 2022 vindt plaats in het Alto-Theater in Essen op 20 juni 2022. Meer informatie over berbel is te vinden op www.berbel-afzuigkappen.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details