NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Beleef je (eigen) ontworpen keuken

Beleef je (eigen) ontworpen keuken

Een alles-in-één-softwareconcept dat vaklui, ontwerpers en producenten professionele ondersteuning bij het ontwerpen, presenteren en produceren geeft. Dat is PaletteCAD.

Overal waar ambachtelijk maatwerk aanwezig is, kan je met PaletteCAD aan de slag. Keukenbouw, interieurbouw en design, schrijnwerkers en meubelmakers, binnenhuisarchitecten tot zelfs professionelen inzake open haarden en kachels. Het softwareprogramma bevat voor elke sector de nodige modules.

PaletteCAD@HOME

Vandaag willen eindklanten graag zelf ideetjes uitwerken. Een eerste aanzet om tot de keuken van hun dromen te komen. Met PaletteCAD@HOME is dit mogelijk. Keukenbouwers plaatsen deze eenvoudige, maar toch effectieve keukenplanner op hun website. “Daarna gaat het vanzelf”, legt Miriam van PaletteCAD uit. “De klant van de keukenbouwer maakt thuis een eerste ontwerp. Dit wordt dan verzonden naar de keukenbouwer waarna de verdere uitwerking van het ontwerp kan gebeuren.”

Uitgebreide merkencatalogus en VR-presentatie

PaletteCAD is uiteraard meer dan een programma waarmee eindklanten aan de slag kunnen gaan. “Ook de keukenbouwer zelf bieden we heel wat fraais aan”, klinkt het. “Een grote merkencatalogus is aanwezig in het programma. Beslagleveranciers zoals Blum, Grass, Häfele, Hettich en Würth, texturen van Egger, Decolegno, Hi-Macs, Cosentino en Pfeiderer, en keukenapparatuur van BORA, Gaggenau, Siemens en Miele. Je vindt hun producten in onze catalogus. Ook een uitgebreide tegelcatalogus staat ter beschikking.”

Klanten willen graag het ontwerp van hun keuken zien vooraleer ze de beslissing nemen om aan te kopen. Naast het maken van een moodboard biedt PaletteCAD nog verschillende opties, gaande van panoramafoto’s, over een filmpje tot een virtual reality-beleving. “Dankzij PaletteSHOWROOM loopt een klant door zijn ontwerp en laat hij de kraan lopen, opent hij kastdeuren en –lades. Kortom, een echte beleving.” PaletteSHOWROOM is ook de digitale showroom van de keukenbouwer.

Ontwerp in productie

Het houdt niet op bij het ontwerpen en tonen van een keuken aan de potentiële eindklant. Wordt er effectief een verkoop gesloten, dan mondt het ontwerp uit in een reeks handige hulpmiddelen voor de productie- en montageteams. Denk maar aan de stuklijsten, zaaglijsten, snijoptimalisatie, werk-/montagetekeningen die automatisch genereerd worden alsook het doorsturen via een CAM-koppeling naar de CNC.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details