NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Beleef Elica in de nieuwe virtuele toonzaal

Beleef Elica in de nieuwe virtuele toonzaal

Elica, toonaangevend Italiaans label van designdampkappen en kookplaten met geïntegreerde afzuiging, opent de deuren van een nieuw toonzaalconcept. Het is een virtuele showroom die je toelaat om het innovatieve gamma te ontdekken en te ervaren vanuit je luie zetel. Een mooie aanvulling van de Elica-website die niet alleen inzet op informeren, maar ook op sfeer en beleving.

360°-sfeerervaring.

24/7

Kom binnen! De Elica Virtual Showroom is open, 24/7. Ervaar Elica in al zijn facetten en in ideale omstandigheden. De virtuele toonzaal, die overeenkomt met een fysieke oppervlakte van 350 vierkante meter, oogt levensecht en laat toe om door de verschillende stijlvol ingerichte themakamers te navigeren. Te bezoeken vanop je computer, smartphone of tablet, zonder dat je nog de deur uit moet. Jan De Moor, Business Development Manager Belux: “We zijn met Elica al aanwezig in heel wat winkels, maar met deze virtuele showroom bereiken we potentieel iedere huiskamer. De perfecte aanvulling op ons huidig netwerk van verkooppunten.”

Virtuele toonzaal van 350 vierkante meter.

Kijk gerust rond, ook letterlijk. Dat kan dankzij de uitgekiende 360°-ervaring. Ontdek zowel de nieuwigheden als de paradepaardjes van dit Italiaanse label dat continue investeert in innovatief design. Bij elk product vind je bovendien extra links, onder meer naar video’s waarop het design wordt toegelicht door Fabrizio Crisà, Design Center Director van Elica. Informeren, maar ook inspireren,
is het motto.

Je ontdekt het gamma doorheen zes sfeervolle themakamers.

Zes themakamers

De overzichtelijke Elica Virtual Showroom telt zes themakamers voor evenveel productgroepen, samen goed voor 25 toestellen waaronder verschillende meervoudige award winners.

  • Hall Hood: schouwdampkappen (wand & eiland) en wandmodellen met vrije hoofdruimte
  • Hall Suspended: dampkappen met de allures van een exclusieve kroonluchter of lichtpendel
  • Hall Arch&Lightair: de modulaire en architecturale Elica Open Suite dampkap in diverse uitvoeringen en al zijn facetten
  • Hall Ceiling: performante en discrete plafonddampkappen
  • Hall NikolaTesla: high-end kookplaten (inductie of gas) met efficiënte geïntegreerde afzuiging
  • Hall Built-in: inbouwdampkappen 

De Elica Virtual Showroom is ontwikkeld voor Italië en andere Europese markten waaronder Duitsland, Frankrijk, Spanje en uiteraard België.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details