NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Beckermann biedt bont palet vol mogelijkheden
Een voorbeeld van een Qualitytime leefruimtekeuken, met een Lima als nieuw decor in de kleur fango en het thuiswerkkantoor dat kan worden verstopt achter pocketdoors.

Beckermann biedt bont palet vol mogelijkheden

Nieuwigheden op alle gebied om de gespecialiseerde handelspartners nog meer opties te geven om mooie en moderne leefruimtes te creëren. Daar pakt fabrikant Beckermann mee uit tijdens de huisbeurs van 16 tot 21 september. ‘Zo individueel en uniek als de levensstijl van de huiseigenaar’ blijft de filosofie.

Beckermann kan bogen op een jarenlange expertise, meer dan 125 jaar, wat betreft de ontwikkeling van nieuwigheden voor al wat met keukens en meubels te maken heeft. Tegelijkertijd pikt de fabrikant huidige trends vlot op. Met deze combinatie gaat de R&D-afdeling aan de slag. Het resultaat zien we elk jaar tijdens Küchenmeile. “Dit jaar is de volledige omschakeling op hoogwaardige 19 millimeter korpussen een van de belangrijkste nieuwsfeiten”, klinkt het vanuit Cappeln. “Onze handelspartners waren vragende partij en zij krijgen hiermee een aantrekkelijk verkoopargument aangereikt. Maar ook voor onze productie biedt de consequente en uniforme omschakeling van de oude 16 millimeter korpussen naar de nieuwe en hoogwaardigere 19 millimeter korpussen voordelen.”

Een nieuwe leefruimtekeuken

“Enkele jaren geleden introduceerden we onze rode draad Leefruimtekeukens en dat was meteen een schot in de roos”, horen we bij Beckermann. “Het centraal uitgangspunt van deze concepten is steeds de woonkeuken als hart en centrum van elk huis. Van daaruit bouwen onze handelspartners dan de andere kamers op. Tijdens de huisbeurs stellen we de nieuwe trendy leefruimte Qualitytime voor. Deze komt bij de bestaande leefruimtekeukens Lovestory, Familytime, Mamamia, Teamwork, Mannenhuis, Vrouwenpower en Work-LifeBalance.”

Thuiskantoor verstoppen

De introductie van Qualitytime als nieuwe leefruimtekeuken geeft Beckermann meteen de opportuniteit om enkele nieuwigheden hierin voor te stellen. “Zo is er het decor Lima in de kleur fango dat bijzonder mooi samengaat met de programma’s 68 Stone in Minera Greige en 56 Silvia Wood Classic in Sweet Cherry. De open geplande woonkamer voorzien we van een ruimte voor een thuiskantoor, toch een hot topic vandaag, die kan worden verstopt achter pocketdoors.”

Flexibele elementen

“De woonoppervlakte wordt almaar kleiner”, weet Beckermann. “Appartementen van ongeveer 60 vierkante meter zijn geen uitzondering meer. Daar is simpelweg de ruimte niet om een aparte keuken en eetkamer te plaatsen. Of het nu jonge mensen zijn die hier voor het eerst alleen wonen of ietwat oudere mensen die naar hier verhuizen nadat hun kinderen het nest hebben verlaten, zij willen uiteraard ook gasten kunnen uitnodigen en een plaats geven. Onze Flex Dining Table helpt een flink handje. De Flex Dining Table is namelijk een uittrektafel voor twee tot zes personen die we in het keuken­eiland integreren.”

Trots op onderscheidingen

Beckermann verheugt zich op de vele bezoekers die de trip naar Cappeln maken. “We ontvangen iedereen met open armen en heten hen van harte welkom. We tonen er met veel enthousiasme al onze nieuwigheden en onze twee onderscheidingen waar we bijzonder trots op zijn. Zo kreeg ons ruimteconcept Lovestory een Kitchen Innovation Award 2023 en behaalden we het herkomstkeurmerk ‘Meubels Made in Germany’.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details