NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Andy Chef meets Box Center
Een georganiseerde keuken is een droom om in te werken.

Andy Chef meets Box Center

Tijdens het bereiden van de maaltijd spenderen we het grootste deel van de tijd aan de spoelbak. Daarom beschikt Franke over een arsenaal spoelbakken die de chef het leven makkelijker maken. Voeg daarbij een handgemaakte toebehorenset en je hebt echt alles binnen handbereik. Makkelijk toch?

Structuur is alles, zeker in de keuken. Tijdens het bereiden van de perfecte maaltijd wil de stress wel eens de bovenhand nemen en dan is een zoektocht naar bijvoorbeeld de snijplank niet wat je wil. Franke snelt ter hulp met de Andy Chef en de Box-familie spoelbakken. “Samen bieden ze een georganiseerde keuken en rust in het hoofd van elke chef”, klinkt het vastberaden.

Geen Box, geen nood. Andy Chef staat mooi op elk werkblad.

Stoere set

Onze keuken durft wel eens in een grote chaos te veranderen wanneer we een maaltijd bereiden. Een zoektocht naar een vermist
accessoire is echter niet wat de chef wil. Een georganiseerde keuken, ook tijdens de piekmomenten, is de oplossing. Met de handgemaakte toebehorenset Andy Chef beschikt Franke over de oplossing. De box bestaat uit een houten (walnoten) snijplank, een chefmes en een rvs-afdruiprekje. Stuk voor stuk items die je elke keer nodig hebt. Bovendien gaf Franke een stoere designlook aan de box waardoor deze zeker niet misstaat in de keuken. Meer zelfs, de fabrikant lette er op dat de Andy Chef perfect past in de Box-spoelbakkenfamilie. Een match made in heaven. Heb je geen Box-spoelbak? Geen nood, Andy Chef mag gezien worden. Plaats deze op het werkblad, hij zal niet misstaan.

Andy Chef past perfect in een Box-spoelbak.

Details maken het verschil

Ook de Box-familie spoelbakken mag gezien worden. De spoelbakken worden vervaardigd uit duurzaam roestvrij staal, het materiaal dat ook in grootkeukens wordt gebruikt omdat het bestand is tegen hoge temperaturen. Een hete pot in de spoelbak zetten berokkent dus geen schade. Door haar moderne, ietwat minimalistische uitstraling is een Box-spoelbak integreerbaar in elke keukenstijl. Franke voorziet bovendien, optioneel, een kraanwerkbank die de kraan, bijvoorbeeld de nieuwe Icon-keukenkraan met uittrekbare, zwenkbare uitloop en dubbele waterstraal een prominente plaats geeft. Bijkomende handige details: een geïntegreerde overloop, een integraalventiel en de mogelijkheid om automatisch te ledigen. Stuk voor stuk features die qua hygiëne dag in dag uit hun nut bewijzen. “Voeg daarbij de verschillende mogelijk­heden waarop een Box kan geïnstalleerd worden, namelijk vlakbouw, onderbouw en SlimTop (onder het werkblad, gelijk met het werkblad of er net op, nvdr.) en je hebt een topfamilie bij uitstek”, benadrukt de fabrikant. “Een feit dat ook de internationale jury van de gerenommeerde Red Dot Awards niet is ontgaan. We mochten zowel voor Box als voor Icon deze gegeerde designaward in ontvangst nemen.” 

Opvallend en nieuw, de Icon-keukenkraan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details