NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Altijd de juiste temperatuur voor je wijn

Altijd de juiste temperatuur voor je wijn

Het klimaat binnenshuis, dat is de core business van Qlima. Eerder toevallig kwamen daar de wijnklimaatkasten bij. Vandaag zijn deze toestellen volwaardig deel van het aanbod. Een sterk groeiend deel zelfs.

Een fabrieks- en showroombezoek volstond om ook wijnklimaatkasten toe te voegen aan het aanbod van Qlima. “Zonder al te veel aanpassingen aan de productielijnen zijn onze fabrieken inderdaad in staat om ons van een kwalitatief portfolio toestellen te voorzien”, horen we van Jeroen Kramer, sales manager Benelux bij PVG.

Liefhebbers vs kenners

Onder de merknaam Qlima biedt PVG een hele reeks oplossingen aan om de wijn onder de optimale condities te bewaren. Het ruime assortiment bestaat uit inbouwmodellen (een capaciteit van 7, 18, 22 of 51 flessen) en compacte vrijstaande modellen (een capaciteit van 8, 12 of 28 flessen). “We identificeren twee verschillende types wijnliefhebbers, namelijk zij die serveren en zij die conserveren”, aldus Kramer. “Wie zijn wijnen voor een korte periode op de beste consumptietemperatuur wil bewaren kiest best een wijnkoelkast. Deze beschikt over één temperatuurzone. Een wijnklimaatkast is de geschikte keuze voor de wijnkenners en zelfs de verzamelaars. Zij willen hun goede wijnen op de ideale drinktemperatuur bewaren. Wijnklimaatkasten beschikken over twee temperatuurzones waardoor de verschillende soorten wijnen in één kast terechtkunnen.”

Qlima-pijlers

Een kwalitatief aanbod aangepast aan de markt, dat biedt Qlima aan. “Goede toestellen aan een correcte prijs”, verduidelijkt Kramer. “Bovendien werken ze heel stil. Het geproduceerde geluid kan je vergelijken met dat van een mug, nauwelijks hoorbaar dus. Een paradepaardje is onze snelle en efficiënte dienst-na-verkoop. We zorgen steeds voor een oplossing. Last but not least: het gemak waarmee iedereen onze toestellen kan plaatsen. Het toestel simpelweg plaatsen, aansluiten en de gewenste temperatuur instellen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details