Platform over design en techniek in de keukenbranche

NL | FR

Nieuws

Alle wegen leiden naar slim licht

Foto-1-Naber
Elke keuken is uniek, elke verlichtingsoplossing dus ook.

Tekst | Tom Rampelbergh

Beeld | Naber

30 augustus 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Met een nieuwe website, nieuwe brochures en een duidelijke video ondersteunt Naber de keukenplanners en -dealers bij dit verlichtingsthema.

Licht kan, als het correct gebruikt wordt tenminste, het algemene welzijn ten goede komen. Naber legt dit principe uit in een filmpje en verwijst daarin naar de kleur van het licht. Koud wit licht krijgt een activerend effect toegeschreven terwijl warm wit licht eerder ontspannend werkt. De lichttemperatuur ‘neutraal wit’ wordt langer als zeer aangenaam ervaren en is daarom de geschikte keuze voor de basisverlichting.

De bouwstenen van het LUMICA® LIC LED-systeem.

Individueel en slim

Centraal in het verlichtingsprogramma van Naber, en dus ook op de nieuwe website en in de brochures, staat het LUMICA® LIC LED-systeem. Hiermee zorgt Naber voor individueel en slim licht in de keuken, al is het uiteraard ook in andere kamers inzetbaar. Verschillende ledlampen en lamptypes combineren en sturen via een afstandsbediening, een smartphone of een gesproken instructie? Het kan met LUMICA® LIC LED. Op naber.com/lic legt Naber zeer overzichtelijk uit met welke bouwstenen dit gebeurt.

Plannings- en installatietips

In een productbrochure van maar liefst 30 pagina’s verzamelt Naber gedetailleerde informatie en plannings- en installatietips. Bovendien vinden keukenplanners en -dealers er voorbeelden van lichtscenario’s. Een bijkomende pagina over het LUMICA® LIC LED-systeem legt de voordelen van intelligent licht uit en hoe met het systeem eenvoudig individueel gewenste verlichtingsscenario’s te realiseren zijn. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Keukenbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details