NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Afval sorteren doe je zo
Ook als de plaats in de keuken eerder beperkt is, kan een handig afvalsysteem geïnstalleerd worden.

Afval sorteren doe je zo

In een keuken wordt gekookt, gewerkt, geleefd. Dat levert zonder enige twijfel leuke momenten op maar veroorzaakt tegelijkertijd ook wel wat afval. Een handig afvalsysteem om dit allemaal te sorteren is dan ook een onmisbaar onderdeel in elke keuken geworden.

We moeten met z’n allen ons afval sorteren en dat is goed. Een hele groene beweging kwam op gang, milieu en duurzaamheid zijn in korte tijd heel belangrijke topics geworden. BLANCO ontwikkelde met BLANCO FLEXON II Low een innovatief systeem dat iedereen helpt om orde te scheppen in wat uitgegroeid is tot het kloppend hart van elke woning, de keuken.

Onder de gootsteen, in of onder en lade of zelfs direct onder het werkblad.

Verzamelen, sorteren, orde scheppen

“Afval scheiden is makkelijker dan ooit met BLANCO FLEXON II Low”, aldus de fabrikant. “Meer zelfs, het innovatieve systeem maakt duurzaam gedrag tot een gegarandeerd succes.” Het principe van het afvalsysteem is makkelijk: hoe eenvoudiger de afvalscheiding is, hoe groter de kans op slagen, tot zelfs in de kleinste ruimtes toe. “Want BLANCO FLEXON II Low is een uitbreiding op het beproefde FLEXON II afvalscheidingssysteem”, verklaart BLANCO. “Dat werd ontwikkeld voor alle standaard spoelbakmeubels met één lade terwijl BLANCO FLEXON II Low speciaal werd ontwikkeld voor inbouw in gescheiden lades. Het systeem neemt slechts 50 procent van de onderkast in beslag. Het kan dus plaatsbesparend onder de gootsteen, in of onder een lade en zelfs direct onder het werkblad worden geïnstalleerd.”

Een handig afvalsysteem is een van de drie bouwstenen van een BLANCO UNIT.

Bouwen op bewezen sterke punten

Het is een ambitieus doel dat BLANCO zichzelf oplegde: met minder benodigde ruimte toch meer prestaties leveren. “Daarom bouwden we verder op wat we kennen en zijn waarde al heeft bewezen”, aldus BLANCO. “Hoge structurele stabiliteit, eenvoudige montage, veilige bevestiging van de emmers in het frame, eenvoudige reiniging en een modern design met aluminium deksels en geïntegreerde handgrepen. FLEXON II Low komt bovendien in acht verschillende uitvoeringen die zowel als alternatief voor bestaande systemen of als aanvulling in een extra onderkast kunnen dienen.”

FLEXON II Low komt in acht verschillende uitvoeringen.

Belangrijk onderdeel van BLANCO UNIT

Afvalsortering is een belangrijk item geworden in het dagelijks leven. BLANCO schuift dan ook een handig afvalsysteem als een van de drie bouwstenen van haar BLANCO UNIT naar voren, naast ook de keukenkraan en de spoelbak. “Veel kranen en spoelbakken zijn geschikt voor de combinatie met FLEXON II Low”, geeft de fabrikant aan. “Zo passen een ETAGON-spoelbak en een hoogwaardige JANDORA-kraan bijzonder goed bij het moderne afvalscheidingssysteem. Een royale etagespoelbak, een mengkraan met hoge uitloop van hoogwaardig roestvrij staal en een handig afvalsysteem vormen samen een BLANCO UNIT die veel ontwerpvrijheid biedt bij planning en installatie.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details