NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
After the facts: Spotted @Salone del Mobile

After the facts: Spotted @Salone del Mobile

Designhemel op aarde Salone del Mobile heeft na alweer een succesvolle editie haar poorten gesloten. Een week lang inspireerden en imponeerden internationale designspelers met hun expertise en nieuwigheden. Opkomende interieurtrends kregen zoals steeds vorm op unieke en innoverende manieren. Natuurlijk konden King George’s finest hier niet ontbreken. Van V-ZUG tot Arte en van Royal Botania tot Ethnicraft: de Milanese designbeurs kreeg dit jaar opnieuw en zonder meer een koninklijk randje.

Arte x Moooi – Muurutopie

Why change a winning team? Expert in kwaliteitsvolle muurbekleding Arte werkte al eerder samen met Moooi. Tijdens Salone ’23 werden bezoekers en designliefhebbers getrakteerd op een voorproefje van de nieuwste samenwerking tussen de twee designmerken. Het Coccinella Bella-dessin is het eerste bekende ontwerp uit een gezamenlijke collectie die binnenkort gelanceerd zal worden en zet meteen de toon. Geïnspireerd op rijke flora en fauna inspireert de nieuwe reeks wandbekleding met weelderige en fantasierijke ontwerpen.

V-ZUG – Keukeninnovatie

Ook het Zwitserse V-ZUG was opnieuw van de partij. De expert in hoogtechnologische, high-end keukentoestellen pronkte met diverse producten die de grenzen van het mogelijke aftasten. Waar de CombiSteamer V6000 Grand de voordelen van stoom combineert met hete lucht en een grillplaat, staat de CombiSteamer V6000 PowerSteam sterk als een stoom- en microgolfoven in één. De CombiCooler V6000 Supreme geeft op zijn beurt een unieke en hightech draai aan de anders simpele koelkast, terwijl de WineCooler V4000 90 iedere wijn op elegante manier op temperatuur houdt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details