NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
8 Topmerken presenteren zich op Gut Böckel

8 Topmerken presenteren zich op Gut Böckel

Landgoed Gut Böckel is al jaren één van de meest bijzondere locaties van de Küchenmeile. Alleen al door haar bijzondere ligging en prachtige tuinen is het een plezier om doorheen te wandelen en de eeuwenoude sfeer en cultuur te beleven. De oude stallen, smederij en het slot zijn volledig in hun oude sfeer behouden en de interieurs gerestaureerd naar moderne presentatieruimtes met behoud van inspirerende authentieke elementen.

Hier presenteren de meest gerenommeerde A-merken op het gebied van keukens, werkbladen en apparatuur sinds jaar en dag hun noviteiten en trends aan keukenspecialisten uit binnen- en buitenland. Nederlandse en Belgische klanten zijn graag geziene bezoekers tijdens het event in september.

Dit jaar hebben de Nederlandse en Belgische vertegenwoordiging van Bauknecht, Beko, Blanco, Jetstone werkbladen, Keller Keukens, Küppersbusch en Teka de handen ineengeslagen en nodigen zij u uit voor een bezoek aan Gut Böckel van zondag 18 t/m donderdag 22 september.

Bauknecht presenteert een uitgebreide collectie inbouwapparaten voor de gepassioneerde thuiskok in het oude pension en de wagenmakerij. Ontdek Collection 5, elegante Bauknecht apparaten zonder teveel poespas en helemaal nieuw in het Benelux-assortiment. Natuurlijk vertelt Bauknecht u ook graag over de aantrekkelijke Collection 9 of slimme Collection 11, greeploos en uitgevoerd in hoogwaardig black steel. Bauknechts krachtige, all-in-one combimagnetrons zijn complete ovens met draaiplateau: naast traditionele ovenfuncties zijn ze voorzien van Dynamic Crisp en CrispFry, voor extra snel en krokant bakken en frituren, zonder toevoeging van olie.

Beko toont haar volledig nieuwe ‘Beyond’ oven inbouw range dat perfect aansluit bij de hedendaagse keukendesigns. Ook zijn de ovens ingericht met het innovatieve Aero-perfect verwarmingssysteem voor de beste homogene resultaten. De koelkasten met HarvestFresh simuleren de 24-uurs zonlicht cyclus voor het beste vitaminebehoud. Grundig heeft het oude slede museum volledig omgetoverd tot een modern decor waar het nieuwe hoogwaardige design in RVS en Dark Inox aan u worden gepresenteerd. Beide merken tonen qua design en assortiment hun duidelijke keuken segment aansluiting. Bovendien laten Beko en Grundig tastbaar zien dat zij onderdeel zijn van één van de meest duurzame leverancier ter wereld in huishoudelijke apparatuur op het gebied van productie, gebruik van Bio gebaseerde of gerecyclede grondstoffen en duurzaam gebruiksgemak.

Blanco nodigt u van harte uit om de volgende generatie van de BLANCO UNIT exclusief te beleven en u te laten inspireren door de verschillende uitvoeringen van de BLANCO UNITs. Voor elke wens en inrichting is direct bij de ingang van het landgoed Gut Böckel iets te vinden. De perfecte eenheid van keukenkraan, spoelbak en afvalsysteem biedt u een vereenvoudiging van de keukenplanning. Alles uit één hand, alles op één plek, alles merkbaar eenvoudiger. We kijken uit naar uw bezoek!

Jetstone en Keller presenteren zich ook dit jaar gezamenlijk. Het sfeervolle Haferhaus is weer ingericht als inspirerende showroom. In de prachtige entourage vinden bezoekers er de nieuwste trends in werkbladen van Jetstone (in samenwerking met composietmerk Caesarstone) gecombineerd met de keukennoviteiten van Keller voor het komende seizoen.

Küppersbusch en Teka bevinden zich op de 1e verdieping van het Haferhaus op het landgoed Gut Böckel. Hier presenteren we de huidige range en de laatse nieuwtjes op het gebied van inbouw keukenapparatuur. Voor de duitse merken Küppersbusch en Teka is dit de eerste keer dat ze aanwezig zijn op dit mooie landgoed en hier zullen ze dan ook een permanente uitdagende showroom met showkeuken hebben die het gehele jaar door beschikbaar is voor events en training.

Dit jaar presenteren we met Küppersbusch de huidige range maar ook de nieuwe inductie koopkplaten met K-Connect, een nieuwe toevoeging aan het succsesvolle assortiment van inductie kookplaten met werkbladafzuiging, de nieuwe 60cm stoomoven, de nieuwe K-Connect oven, de Pizza Meister oven met zeer hoge temperatuur van 340*C en de nieuwe design afzuigkappen A+++.

Teka zal ook de huidige en nieuwe range aan apparaten presenteren zoals de enige echte Steakmaster, PizzaOven, de nieuwe inductiekookplaat met werkbladafzuiging en ook nieuwe energiezuinige afzuigkappen A++.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details